Onze werkwijze

Kwaliteit

Wij zijn een team dat aan u de beste zorgen wil geven. Door een goede mix van ervaring, dynamisme, enthousiasme en gedrevenheid en door het voortdurend volgen van nieuwe opleidingen en bijscholingen staan wij garant voor kwaliteit.

Door het uitgebreide gamma van specialisaties bij de therapeuten, kunnen wij de patiënt via verschillende invalshoeken en therapieën de beste individuele zorgen geven.

De ‘mens in zijn geheel’ staat bij ons centraal en daarom geven wij ook steeds een individuele behandeling op maat van de patiënt. Bij ons is het dus ‘maatwerk’.

Als team van professionele kinesisten kunnen wij ook onderling overleggen indien nodig / gepast. Daarnaast communiceren wij ook met de andere zorgverstrekkers (zoals arts, specialist, tandarts, psycholoog, ...).

 

Privacy

Wij behandelen elke patiënt individueel in een apart kabinet, zodat u ook de nodige privacy geniet. Enkel voor de oefentherapie gaan we naar het oefenzaaltje.

Als u graag wat langer blijft oefenen na uw behandelijd, dan kan dit. Uw therapeut zal dit met u bespreken.

 

Thuisbehandelingen

Thuisbehandelingen zijn mogelijk als onze agenda’s het toelaten.

Ook thuisbehandelingen zijn mogelijk; doch is het voor uzelf en voor de therapeut veel beter als u tot in de praktijk kan komen. Daar beschikken we over het gepaste materiaal om u te behandelen.

Natuurlijk is het soms noodzakelijk dat we u thuis behandelen omdat het niet anders kan of dat we u tijdelijk thuis behandelen totdat u naar de praktijk kan komen.

De kinesist mag (in samenspraak met de patiënt) zelf beslissen of een thuisbehandeling al dan niet noodzakelijk is.

Kinepro Zoersel is de praktijk van Els Lambert, die samen met haar ervaren team paraat staat.

Indien we er niet zijn, gelieve dan iets in te spreken op het antwoordapparaat - Geen afspraken via mail!