Wist je dat?

Onze therapeuten zijn niet geconventioneerd.


Wij volgen voortdurend bijscholingen en nieuwe opleidingen. Onze therapeuten beschikken over het kwaliteitslabel van Pro-Q-Kine en zijn geregistreerd in een kwaliteitsregister.


Elke patiënt is vrij om na een ingreep te kiezen of ze revalideren in een privé-praktijk of in het ziekenhuis.


Er zijn misvattingen over het feit of de patiënt na een ingreep ook daar verplicht moet revalideren. De specialisten blijken vele patiënten door te verwijzen naar het revalidatiecentrum in het ziekenhuis, waar u in groep zal gerevalideerd worden. U bent echter volledig vrij te kiezen waar u gaat voor uw revalidatie, dit maakt noch voor de specialist, noch voor de terugbetaling een verschil.


Het aantal kinesitherapiezittingen is onbeperkt: Bij de courante aandoeningen zijn er 18 beurten per pathologie aan grote terugbetaling.


Ten onrechte horen wij de patiënten regelmatig zeggen: ‘ik kan maar 18 kinesitherapiesessies per jaar hebben’. Er is geen enkele beperking m.b.t. het aantal kinesitherapiezittingen dat een patiënt mag ontvangen. Afhankelijk van de pathologische situatie waarin de patiënt zich bevindt en de duurtijd van de behandeling, bestaan er wel VARIATIES in de tegemoetkoming van het ziekenfonds.

Kinepro Zoersel is de praktijk van Els Lambert, die samen met haar ervaren team paraat staat.

Indien we er niet zijn, gelieve dan iets in te spreken op het antwoordapparaat - Geen afspraken via mail!