Team

Els Lambert

Els Lambert is Master in de kinesitherapie (MSK) (KU Leuven, 1995) en Master na Master in de manuele therapie (KU Leuven, 1996). Door haar interesse in de meer complexe systemen van het menselijk lichaam behaalde ze de erkenning voor het I.F.O.M.T (International Federation of Orthopaedic Manipulative Therapists, 1998).

Als gediplomeerd internationaal McKenzie therapeut (2002) ontwikkelde ze expertise in meer ingewikkelde rug- en nekklachten.

Ze volgde in 1998 (KU Leuven) het eerste postgraduaat voor analyse en behandeling van kaakklachten. Door blijvende gespecialiseerde bijscholingen in binnen-en buitenland bouwde ze een uitvoerige expertise op in de behandelingen van nek-, hoofd-, en kaakregio. Om up-to-date te blijven, volgt ze nog steeds bijscholingen.

Daarnaast heeft ze ook bijzondere interesse in pre- en postnatale kinesitherapie en bekkenbodemtherapie bij vrouwen en kinderen.

Door de afwisseling in de verschillende vormen van therapie en de mindset om te blijven leren, blijft haar passie voor kinesitherapie groot!

Els is aangesloten bij Manual Therapy Association Belgium (Mathera) en heeft een bijzondere bekwaamheid in de manuele therapie.

Ze is geregistreerd McKenzie therapeut (Mechanische Diagnose en Therapie - België). Ze beschikt over het kwaliteitslabel van Pro-Q-Kine.

Ann Verbuyst

Ann Verbuyst behaalde haar diploma Master in de “Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie: musculoskeletale aandoeningen” in 2003 aan de Hogeschool Antwerpen. Aansluitend volgde ze de opleiding postgraduaat “Manuele therapie” aan KU Leuven.

Als erkend lymfetherapeut (2005) gespecialiseerd in manuele lymfedrainage ad modum Vodder (MLDV) ligt haar interesseveld voornamelijk in het behandelen van (on)zichtbare oedemen.

Naast oedeemtherapie heeft ze ook ervaring binnen het kader van chronische hyperventilatie klachten en pre- en postnatale kinesitherapie.

Ann blijft zich regelmatig bijscholen om zo patiënten op de beste manier te kunnen begeleiden naar hun persoonlijk doel. Ze beschikt over het kwaliteitslabel van Pro-Q-Kine.

Kinepro Zoersel is de praktijk van Els Lambert, die samen met haar ervaren team paraat staat.

Indien we er niet zijn, gelieve dan iets in te spreken op het antwoordapparaat - Geen afspraken via mail!